Beschikbare locatie

Leidschendam-Voorburg

Je eigen burgerme openen in Leidschendam-Voorburg? Het kan! We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers om een gloednieuwe burgerme vestiging te openen in het welvarende en levendige Leidschendam-Voorburg. Bovendien met de eventuele toevoeging van ons succesvolle Virtual Brand YAY FRY-DAY, biedt Leidschendam-Voorburg smaakvolle dubbele kansen!

Open je eigen burgerme

Leidschendam-Voorburg staat bekend om zijn mix van historische charme en moderne voorzieningen

Over de locatie

Wist je dat Leidschendam-Voorburg een van de meest veelzijdige steden in de Randstad is? Met een mix van historische charme en moderne stadswijken en ongeveer 76.000 inwoners, biedt Leidschendam-Voorburg een levendige omgeving met veel kansen. Leidschendam-Voorburg heeft diverse stadsdelen die elk hun unieke kenmerken hebben, zoals groene parken, historische panden en goed uitgeruste winkelcentra.

Bevolking en Wijken

Leidschendam-Voorburg telt in 2024 ongeveer 76.000 inwoners, verdeeld over diverse wijken zoals Leidschendam-Centrum, Voorburg-West, Essesteijn, en Park Leeuwenbergh​ (AlleCijfers.nl)​ (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Besteedbaar Inkomen

In Leidschendam-Voorburg bedraagt het gemiddeld besteedbaar inkomen per inwoner ongeveer €33.000, terwijl het gemiddeld inkomen per inkomensontvanger €40.000 is. Daarnaast bevindt 5% van de huishoudens zich rond het sociaal minimum inkomen​ (AlleCijfers.nl)​ (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Overige kenmerken Leidschendam-Voorburg

  • Leidschendam-Voorburg staat bekend om zijn mix van historische charme en moderne voorzieningen. Voorburg, een van de oudste steden van Nederland, heeft een rijk historisch erfgoed, terwijl Leidschendam moderner is, met nieuwe woonwijken en winkelgebieden zoals de bekende Mall of the Netherlands​ (AlleCijfers.nl).
  • De stad biedt een aantal parken en groene zones, zoals Park Vreugd en Rust, en Park ’t Loo, die zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving. Het groene karakter en de nabijheid van recreatiegebieden zoals de Vlietlanden en de duingebieden aan de kust maken Leidschendam-Voorburg populair onder gezinnen en natuurliefhebbers​ (AlleCijfers.nl).
  • Leidschendam-Voorburg heeft een diverse bevolkingssamenstelling en biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder onderwijsinstellingen, sportfaciliteiten, gezondheidszorg, en uitgebreide winkelmogelijkheden. De aanwezigheid van de Mall of the Netherlands trekt bovendien bezoekers van buiten de stad aan​ (AlleCijfers.nl).
  • De stad heeft een rijk cultureel aanbod, waaronder theaters, musea, en historische bezienswaardigheden zoals de Huygens’ Hofwijck en diverse molens. Het jaarlijkse Vlietdagen-festival is een belangrijke culturele gebeurtenis die bezoekers uit de hele regio aantrekt​ (AlleCijfers.nl).

Deze kenmerken maken Leidschendam-Voorburg een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en ondernemen.

Op de kaart

* De daadwerkelijke locatie kan afwijken van de positie op de kaart

Kenmerken

  • Gloednieuwe burgerme vestiging
  • Bruto vloeroppervlak: 90 m² tot 130 m² (afhankelijk van de definitieve locatie)
  • Bezorggebied; minimaal 70.000 inwoners in een straal van 5 kilometer (afhankelijk van de definitieve locatie)
  • Dubbele omzetkansen met toevoeging YAY FRY-DAY (2 concepten onder 1 dak)
  • Investering: €190.000 – €240.000,-

Galerij

Overige beschikbare locaties