Beschikbare locatie

Amersfoort

Je eigen burgerme openen in Amersfoort? Het kan! We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers om een burgerme vestiging te (her)openen in het dynamische Amersfoort. Met zijn strategische ligging, goede bereikbaarheid, en veelbelovend omzetpotentieel is Amersfoort de perfecte locatie voor jouw nieuwe avontuur als ondernemer. Bovendien met de eventuele toevoeging van ons succesvolle Virtual Brand YAY FRY-DAY, biedt Amersfoort smaakvolle dubbele kansen!

Open je eigen burgerme

Amersfoort heeft diverse stadsdelen die elk hun unieke kenmerken hebben, zoals historische wijken, moderne woongebieden, en goed uitgeruste winkelcentra.

Over de locatie

Wist je dat Amersfoort een van de snelst groeiende steden van Nederland is? Met een moderne uitstraling, een bloeiend zakendistrict en ongeveer 160.000 inwoners, biedt Amersfoort een levendige omgeving met veel kansen.

Bevolking en Wijken

Amersfoort telt in 2024 ongeveer 160.000 inwoners, verdeeld over diverse wijken zoals Vathorst, Kattenbroek, Schothorst, Zielhorst, en Nieuwland​ (AlleCijfers.nl, Centraal Bureau voor de Statistiek)

Besteedbaar Inkomen

In Amersfoort bedraagt het gemiddeld besteedbaar inkomen per inwoner ongeveer €32.000, terwijl het gemiddeld inkomen per inkomensontvanger €39.000 is. Daarnaast bevindt 5% van de huishoudens zich rond het sociaal minimum inkomen​ (AlleCijfers.nl, Centraal Bureau voor de Statistiek ).

Overige kenmerken Amstelveen

  • Amersfoort heeft een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum met grachten, kerken en oude stadsmuren. De stad is bekend om de Onze Lieve Vrouwetoren, een van de hoogste kerktorens van Nederland.
  • In de afgelopen decennia heeft Amersfoort zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste steden in de regio Midden-Nederland, met een mix van historische en moderne architectuur.
  • Amersfoort heeft een bloeiend zakendistrict met een aantal grote bedrijven en financiële instellingen. De stad is strategisch gelegen met goede verbindingen naar andere grote steden, wat het aantrekkelijk maakt voor bedrijven.
  • De stad heeft een mix van moderne wijken zoals Vathorst en Kattenbroek, naast meer traditionele wijken zoals het historische centrum.
  • Amersfoort biedt een breed scala aan onderwijsinstellingen, van basis- en middelbare scholen tot beroeps- en hoger onderwijs. De stad heeft ook een aantal internationale scholen.
  • Er is een levendig cultureel leven in Amersfoort, met diverse theaters, musea zoals het Mondriaanhuis, en een breed scala aan evenementen en festivals door het jaar heen.
  • De bevolking van Amersfoort is divers, met een mix van jonge gezinnen, ouderen, en mensen met verschillende culturele achtergronden.

Amersfoort combineert de charme van een historische stad met de dynamiek van een moderne stedelijke omgeving, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te werken.

Op de kaart

* De daadwerkelijke locatie kan afwijken van de positie op de kaart

Kenmerken

  • Gloednieuwe burgerme vestiging
  • Bruto vloeroppervlak: 90 m² tot 130 m² (afhankelijk van de definitieve locatie)
  • Bezorggebied; minimaal 70.000 inwoners in een straal van 5 kilometer (afhankelijk van de definitieve locatie)
  • Dubbele omzetkansen met toevoeging YAY FRY-DAY (2 concepten onder 1 dak)
  • Investering: €190.000 – €240.000,-

Galerij

Overige beschikbare locaties